Een massage als aanvulling op de verzorging van uw lichaam

Massage als aanvulling op de verzorging van uw lichaam

Wie ben ik

 

 Louis van Hal

Ik ben een gediplomeerd sportmasseur en lid/geregistreerd licentiehouder bij het Nederlandse Genootschap voor Sportmassage (NGS). NGS sportmasseurs bezitten het enige door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in Nederland erkende diploma sportmassage. 

Daarnaast heb ik diverse bijscholingen gevolgd ter verdieping en/of verbreding van het vakgebied, zoals Blessure Preventie en een opleiding tot stoelmasseur.

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse ondersteun ik een fysiotherapiepraktijk met de verzorging van deelnemers met spierpijn en blaren.

 

  

 


Voor ik met mijn eigen praktijk begon,heb ik bijna 40 jaar gediend als officier bij de Koninklijke Landmacht. Sinds mijn achtste levensjaar ben ik al actief bezig met sport. Begonnen als pupil bij een voetbalclub en doorgegroeid tot de senioren. Daarnaast competitie gespeeld in het volleybal en tennis.

Bij mijn voormalige werkgever heb ik deelgenomen aan diverse sportieve uitdagingen en ben ik lid geweest van diverse sportteams.Als recreatieve hardloper heb ik een aantal marathons, ½ marathons en andere wedstrijd-/prestatielopen gelopen.