Een massage als aanvulling op de verzorging van uw lichaam

Massage als aanvulling op de verzorging van uw lichaam

Ziekteverzuim binnen uw onderneming

Ongeveer een derde deel van het ziekteverzuim wordt veroorzaak door stress. Vaak een opeenstapeling van privé en werkdruk.
Personeel is een kostbaar kapitaal binnen een onderneming. Ze verdienen aandacht en een beetje onderhoud (Voorkomen is beter dan genezen).

Niet alleen stress en werkdruk maar ook eenzijdige werkhouding of steeds herhaalde bewegingen zorgen voor hardnekkige klachten. Zoals: rugpijn, stijve nek, pijnlijke schouders, lusteloosheid, versnelde hartslag, slapeloosheid en hoofdpijn.

Door een stoelmassage kan je bij een werknemer het stressniveau verlagen, spieren ontspannen en klachten veroorzaakt door houding en repeterende beweging voorkomen.

Stoelmassage kan op locatie worden gegeven en wordt over de kleding gegeven, uitkleden is dus niet nodig. Het is een vorm van ontspannende en activerende massage, na de behandeling is de bloedsomloop gestimuleerd en gaan er meer zuurstof en voedingstoffen naar de hersenen.

De volgende gebieden worden behandeld hoofd, nek, schouder, de rug, handen, polsen en armen en wordt gegeven over de kleding heen.

 Een behandeling duurt tussen de 15 en 20 minuten.

Samenvattend:

·        Werkt preventief tegen klachten zoals Stress, RSI en klachten door herhalende werkbewegingen.

·        Wordt gegeven over de kleding.

·        Kan gewoon op locatie (bij werkplek).

·        Er komt geen olie aan te pas.

·        Men kan direct weer over tot de orde van de dag.